ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Ο Δήμος Βριλησσίων στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

By  | 

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Χωριών SOS προς τον Δήμαρχο Βριλησσίων, κ. Ξένο Μανιατογιάννη και την Πρόεδρο του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Βριλησσίων, κ. Ιωάννα Κυρίτση για την πρωτοβουλία να διατεθούν όλα τα έξοδα των παιδικών κινηματογραφικών προβολών στα Παιδικά Χωριά SOS.   

Ο Δήμαρχος κ. Μανιατογιάννης δήλωσε «Με υψηλό το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης προχωρήσαμε στην ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS με την πολύτιμη συνδρομή των συμπολιτών μας, οι οποίοι και φέτος τίμησαν με την παρουσία τους το 32ο Φεστιβάλ των Βριλησσίων».   

«Κάθε παιδί πρέπει να μεγαλώνει με αγάπη,  σεβασμό και ασφάλεια. Τα Παιδικά Χωριά SOS χρειάζονται τη βοήθεια όλων μας. Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων συνεχίζει μέσα από τη δράση του να υποστηρίζει κάθε προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης» δήλωσε η Πρόεδρος κ. Ιωάννα Κυρίτση.   

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν,από τις παιδικές κινηματογραφικές βραδιές στο  Θέατρο Αλίκη Βιουγιουκλάκη, στο πλαίσιο του 32ου Φεστιβάλ Βριλησσίων, παραδόθηκαν για την κάλυψη αναγκών διατροφής και εκπαίδευσης των παιδιών που φιλοξενούνται στο Παιδικό Χωριό SOS στη Βάρη.   Ευχαριστήρια επιστολή: Ευχαριστήρια_επιστολή_προς_Πολιτιστικό_και_Αθλητικό_Οργανισμό_Δήμου_Βριλησσίων.pdf

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds