ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Τεστ ανίχνευσης Covid-19, το 14ο κατά σειρά στο Δήμο Πεντέλης θα διενεργηθεί την Πέμπτη 19/8 στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου (Μελίσσια) από 08:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

By  | 

Ο Δήμος Πεντέλης έχοντας στόχο τη διαφύλαξη της υγείας των πολιτών, συμβάλλει στην ευρύτερη προσπάθεια που πραγματοποιεί ο κρατικός μηχανισμός προκειμένου να αντιμετωπίσει και να περιορίσει την πανδημία.

Στο πλαίσιο αυτό διενεργεί έλεγχο των υπαλλήλων του Δήμου και του μαζικού πληθυσμού, τον 14ο κατά σειρά, για την ανίχνευση τυχόν κρουσμάτων Covid-19, την Πέμπτη 19/8/2021 και ώρες 08:00 έως 13:00 στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου (Μικρασιατών) στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Τα tests θα διεξαχθούν δωρεάν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Οι πολίτες πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και Αριθμό Ταυτότητας και Αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds