Εκτακτη Επικαιρότητα

Ισχυρό ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Χαρδαλιάς – Του τοποθέτησαν δύο στεντ – Νοσηλεύεται στο » Αγία Όλγα»

By  | 

Ισχαιμικό επεισόδιο υπέστη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Ο κ. Χαρδαλιάς βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

 Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Νίκος Χαρδαλιάς διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, όπου του τοποθετήθηκαν δύο στεντ.

Την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς.

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση.

Πηγή:eirinika.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds