Δήμος Κηφισιάς

ΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

By  | 

Φυτά που σώθηκαν από την φωτιά στον Άγιο Στέφανο στον  Δήμο Κηφισιάς.

Προέρχονται από το φυτώριο του Θεόδωρου Παπαδημητρίου, που  χτυπήθηκε από την καταστροφική πυρκαγιά.

Ο κ. Παπαδημητρίου εξέφρασε την επιθυμία να τα δωρίσει για να μην καταστραφούν. Άμεσα ο  Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γιώργος Σκορδίλης ήρθε σε επαφή μαζί του. Φορτηγό, εργαζόμενοι του Δήμου και ο Προϊστάμενος Κίνησης Αντώνης Παρασκευόπουλος,  μετέβησαν στην περιοχή για να τα παραλάβουν. Τα φυτά μεταφέρθηκαν στο Δημοτικό Φυτώριο Κηφισιάς και σταδιακά με την επιμέλεια του υπεύθυνου του Φυτωρίου Μιχάλη Συρίγου θα φυτευτούν σε κοινόχρηστους χώρους.

Ο Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί τον κ. Παπαδημητρίου που ενώ είναι πληττόμενος επιχειρηματίας, βρήκε το κουράγιο να σώσει τα δέντρα και τα φυτά της  επιχείρησης του. Πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς που τόσο έχουμε ανάγκη.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds