ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Μαρινέλλα – Μάριος Φραγκούλης για πρώτη φορά μαζί!

By  | 

Μια μουσική συνάντηση δυο κορυφαίων ερμηνευτών που την περιμέναμε πολλά χρόνια!Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης για πρώτη φορά μαζί στην σκηνή θα παρουσιάσουν κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στο Ηρώδειο, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου την πιο μελωδική συναυλία της χρονιάς.

Μεγάλες επιτυχίες, ανυπέρβλητες μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο και τραγουδήθηκαν στα πέρατα της γης.Μια καλλιτεχνική συνάντηση που θα μείνει ανεξίτηλη σε όσους έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν, σε ένα από το σημαντικότερα και ομορφότερα θέατρα του κόσμου, το Ηρώδειο.

Για αυτή την μοναδική συναυλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Θυάτειρα σας καλούμε να μεταφέρουμε όλοι μαζί τον παλμό της Ελλάδας μέσα από την φωνή δύο σπουδαίων Ελλήνων καλλιτεχνών, του Μάριου Φραγκούλη και της Μαρινέλλας, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, όπου υπάρχουν Έλληνες!Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν από τον Σύλλογο Θυάτειρα για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές και στο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕΔιοργανωτής:ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΥΑΤΕΙΡΑΗ συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Προπώληση- https://www.ticketservices.gr/…/marinella-marios…/…– Καταστήματα Public- Ταμεία Φεστιβάλ Αθηνών

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds