ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Σε διαρκή ετοιμότητα ο Δήμος Αμαρουσίου – Επισκέψεις του Δημάρχου Θ. Αμπατζόγλου στα σημεία επιτήρησης – Ξεκίνησε η συλλογή ειδών για πυροσβέστες και πυρόπληκτους πολίτες της Β. Εύβοιας

By  | 

Σε 24ωρη επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Αμαρουσίου με όλες τις δυνάμεις του και με τη συνδρομή εθελοντών, σε σημεία επιτήρησης πράσινων χώρων, βάσει του προγραμματισμού που ορίστηκε από τον Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου για την προστασία από τις πυρκαγιές. Τα σημεία επισκέφτηκε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ο Δήμαρχος συνοδευόμενος από   τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας Στέφανο Τσιπουράκη, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας  & Εξωτερικών Συνεργείων Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη, την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος & Ποιότητας Ζωής Ρένα Χαλιώτη, τον Πρόεδρο του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρο Κόνιαρη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού Γιάννη Ιωαννίδη.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει η συλλογή και διανομή αγαθών πρώτης ανάγκης για  τους πυροσβέστες και εθελοντές και όλους όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης με τις φωτιές και παράλληλα η συλλογή ειδών για τους πυρόπληκτους πολίτες της Βόρειας Εύβοιας.

  • Συνδρομή για τους πυροσβέστες / εθελοντές

Τεχνητά Δάκρυα – Φυσιολογικός Ορός, Μπάρες Δημητριακών, Ισοτονικά ροφήματα, Νερά.

Συγκέντρωση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου (Σουρή και Πλαστήρα)

8 Αυγούστου 2021,  9.00 – 20.00

  • Συνδρομή για πυρόπληκτους Βόρειας Εύβοιας

Κλινοσκεπάσματα, Τρόφιμα μακράς διαρκείας, Νερά, Φάρμακα, Ζωοτροφές.

Συγκέντρωση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου (Σουρή και Πλαστήρα)

Δε – Τρ – Τε, 09.00 – 17.00

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds