ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η Περιφέρεια Αττικής με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη στέλνει ειδικά οχήματα να συνδράμουν στις προσπάθειες κατάσβεσης στην Εύβοια

By  | 

Γ. Πατούλης: «Είμαστε αλληλέγγυοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και στους συμπολίτες μας κατοίκους της Ευβοίας που δοκιμάζονται σκληρά από τον πύρινο εφιάλτη»

evia 1

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ανταποκρινόμενος στο αίτημα του συναδέλφου του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Φάνη Σπανού, έδωσε εντολή να αποσταλούν μεγάλες υδροφόρες και ειδικά μικρά πυροσβεστικά οχήματα  προκειμένου να συμβάλλουν στις τιτάνιες προσπάθειες που καταβάλλονται για την κατάσβεση των καταστροφικών πυρκαγιών στην Εύβοια.

Ήδη η αποστολή τους, έχει ξεκινήσει και αναμένεται σύντονα να τεθούν στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προκειμένου να αξιοποιηθούν όπου κρίνεται αναγκαίο.

«Είμαστε αλληλέγγυοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και στους συμπολίτες μας κατοίκους της Ευβοίας που δοκιμάζονται σκληρά από τον πύρινο εφιάλτη. Οφείλουμε όλοι μαζί ενωμένοι να συμβάλλουμε με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο στην αντιμετώπιση των τραγικών συνεπειών από τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds