ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Συνεχίζονται από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου τα Δωρεάν Rapid Test στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου

By  | 

Ο Δήμος Διονύσου ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 συνεχίζονται και πάλι τα Rapid Test για COVID 19 που είχαν διακοπεί λόγω της πρόσφατης μεγάλης πυρκαγιάς.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δωρεάν διαγνωστικός Έλεγχος θα πραγματοποιείται καθημερινά στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, επί της οδού Πεντζερίδη 3 (εκτός από Σαββατοκύριακα και ημέρες αργίας) και ώρες από 09:30 έως 15:00.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες θα πρέπει να προσκομίσουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ. 
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους δημότες μας για την ανταπόκρισή τους στον προγραμματισμένο διαγνωστικό έλεγχο, ο οποίος αποσκοπεί στην ασφάλεια όλων μας.

Στο δρόμο επιστροφής προς την κανονικότητα θα πρέπει να διατηρήσουμε όλοι την ίδια υπευθυνότητα και να αποφεύγουμε τον άσκοπο συνωστισμό και ενέργειες που θα οδηγούσαν σε τυχόν χαλάρωση από τα μέτρα που συστήνουν οι αρμόδιοι φορείς της Πολιτείας.

#ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ_ΤΗΝ_ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ
#ΜΕΝΟΥΜΕ_ΑΣΦΑΛΕΙΣ
#ΔΗΜΟΣ_ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds