Εθελοντισμός

Αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΒΙΑΝΕΞ – Αναλαμβάνει την αναδάσωση της Βαρυμπόμπης

By  | 

Μια τεράστια έκταση, από τα πρώην βασιλικά κτήματα, τη Βαρυμπόμπη, το Τατόϊ, έως τις Αδάμες και τους Θρακομακεδόνες παραδόθηκε στο έλεος της φωτιάς. Δεκάδες σπίτια, αυτοκίνητα αλλά και χιλιάδες στρέμματα παρθένου δάσους έγιναν στάχτη. Οι φλόγες πλησίασαν και τη φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ, τα γραφεία της οποίας βρίσκονται στη Βαρυμπόμπη. Τώρα, η ΒΙΑΝΕΞ προχωρά στην άμεση στήριξη για την οργανωμένη αναδάσωση της ευρύτερης περιοχής της Βαρυμπόμπης, ώστε να συμβάλει εμπράκτως στην προσπάθεια αποκατάστασης του φυσικού περιβάλλοντος.

Μια από τις βασικές ιδρυτικές αρχές της ΒΙΑΝΕΞ, αλλά και συνολικά της οικογένειας Γιαννακόπουλου ήταν, είναι και θα είναι να βρίσκεται δίπλα στον Έλληνα πολίτη και την Ελλάδα, όποτε υπάρχει ανάγκη.

Όλοι μας παρακολουθήσαμε το περιβαλλοντικό έγκλημα που διαπράχθηκε σε έναν από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής, στην ευρύτερη περιοχή της Βαρυμπόμπης και του Τατοϊου. Ένα έγκλημα που δεν θα έχει επιπτώσεις μόνο στο σήμερα και στη ζωή των Ελλήνων του Λεκανοπεδίου, αλλά και στο μέλλον των παιδιών μας.

Πηγή: cnn.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds