Άρθρα

Ατύχημα με 17χρονο στο Τραμπολίνο της Ρόδου – στη δικαιοσύνη προσέφυγαν οι γονείς του

By  | 

Ατύχημα σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες στο Τραμπολίνο της Ρόδου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένα 17χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στη «Ροδιακή» οι γονείς του παιδιού, έχουν ήδη κινηθεί νομικά για την υπόθεση αυτή, ενώ το 17χρονο αγόρι είχε πραγματικά Άγιο καθώς χτύπησε στο κεφάλι!

Πιο αναλυτικά, ο 17χρονος μαζί με τους φίλους του πήγε στη συγκεκριμένη παραλία το απόγευμα της Τετάρτης 28 Ιουλίου για να κολυμπήσουν. Περίπου στις πέντε το απόγευμα ειδοποιήθηκαν οι γονείς από τον ναυαγοσώστη ότι ο γιος τους είχε τραυματιστεί. Όπως δήλωσαν  οι γονείς του στη «Ροδιακή», πληροφορήθηκαν ότι το παιδί τους επιχείρησε βουτιά από το Τραμπολίνο (τρίτο επίπεδο) και τραυματίστηκε.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες και του έγιναν ράμματα από το μέτωπο έως τα χείλη, σύμφωνα με την καταγγελία.

Οι γονείς με αφορμή την περιπέτεια του παιδιού τους προέβησαν σε καταγγελία στη Λιμενική Αστυνομία, αναφέροντας το περιστατικό και ζητούν να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες αναφορικά με την ασφάλεια της κατασκευής του Τραμπολίνο αλλά και της ασφαλούς λειτουργίας του για τους λουόμενους.

πηγή:.rodiaki.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds