ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συγχαρητήρια Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στον Μίλτο Τεντόγλου και τον Λευτέρη Πετρούνια για τις επιτυχίες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

By  | 

Με αφορμή το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο αθλητής μας Μίλτος Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος, και το χάλκινο του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Πολλά “μπράβο” αξίζουν στους αθλητές μας Μίλτο Τεντόγλου, για το χρυσό μετάλλιο και Λευτέρη Πετρούνια για το χάλκινο. Οι επιδόσεις τους, τους αναδεικνύουν σε κορυφαίους στον κόσμο και πρωτίστως στις καρδιές μας. Μας συγκινούν και μας κάνουν περήφανους. Ταυτόχρονα, μας υπενθυμίζουν ότι η επιμονή και η σκληρή δουλειά ανοίγουν το δρόμο για την επιτυχία και την αναγνώριση. HΠεριφέρεια Αττικής θα είναι δίπλα σε όλους τους αθλητές μας και θα στηρίξει έμπρακτα και με συγκεκριμένες δράσεις τις προσπάθειές τους».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds