ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Ακροάσεις νέων μελών – The Underground Youth Orchestra

By  | 

Η Underground Youth Orchestra επιστρέφει δυναμικά με μια σειρά συναυλιών με διεθνώς καταξιωμένους μαέστρους και σολίστ, masterclasses με σημαντικούς καθηγητές και συνεργασίες με νεανικές ορχήστρες από όλη την Ευρώπη.

Η UYO θέλοντας να δώσει ευκαιρία συμμετοχής σε νέους ταλαντούχους μουσικούς, θα πραγματοποιήσει ακροάσεις για νέα μέλη.

Αν είστε μέχρι 25 ετών και παίζετε κάποιο όργανο συμφωνικής ορχήστρας, έγχορδα (βιολί-βιόλα-τσέλο-κοντραμπάσο), ξύλινα πνευστά (όμποε-κλαρινέτο-φαγκότο), χάλκινα πνευστά (κόρνο-τρομπέτα-τρομπόνι-τούμπα), κρουστά, άρπα, μπορείτε να συμμετάσχετε στην ακρόαση.


Η ακρόαση θα γίνει σε ένα κομμάτι της επιλογής σας και σε ορχηστρικό ρεπερτόριο, το οποίο θα σας αποσταλεί συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής.

Για την έγκυρη συμμετοχή σας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:https://docs.google.com/forms/d/1q1QhBxVtMstpOR48Ilk6VYQFWnj9lQNjxiimVe2SuIk/edit?fbclid=IwAR1ngNfIoQfxtzvuxCGa-SiQOc6buSLuoiBnzDBTmKdADXcLVnDp9e_RA_Q

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 στο Μέγαρο Μουσικής.

Οι πρόβες της ορχήστρας πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή και Σάββατο απόγευμα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.       

Οι δράσεις της Underground Youth Orchestra τελούν υπό την Αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Για αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 6201246 (10.00-15.00) – 6932228734, ή στείλτε μας email: uyo@uyo.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds