ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

O Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου παρέστη στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης στην λιτάνευση της Ιεράς εικόνας του Αγίου

By  | 

Ο Δήμος μας, τίμησε για άλλη μια χρόνια τον πολιούχο της Πεύκης, Άγιο Παντελεήμονα. Τηρώντας τα μέτρα υγειονομικής προστασίας ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου παρέστη στον  Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης, κατά την θεία Λειτουργία στις 27 Ιουλίου το πρωί, της οποίας   προεξήρχε, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κηφισίας Αμαρουσίου Ωρωπού κ Μαραθώνος κ. Κύριλλος.

Μετά   το πέρας  της θ. Λειτουργίας ο κ. Ιωάννου  είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Σεβασμιώτατο και να του ευχηθεί, ταχεία αποκατάσταση των πληγών από το πρόσφατο ατύχημα του, καθώς και να λάβει την ευλογία του .

Επίσης ο κ. Αντιδήμαρχος έδωσε το παρόν και στην λιτάνευση της Ιεράς εικόνας του Αγίου, κατά τον μεθεόρτιο εσπερινό το απόγευμα της ίδια ημέρας. Η περιφορά λόγω των υγειονομικών μέτρων πραγματοποιήθηκε πέριξ του Ιερού Ναού . Κατά την απόλυση της περιφοράς ο Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Γκουγκούμης προϊστάμενος του Ιερού Ναού, απηύθυνε ευχαριστίες προς το πρόσωπο του κ. Ιωάννου για την σε καθημερινή βάση συνεργασία του με τον Ιερό Ναό, καθώς και για την μεγάλη του συνεισφορά στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας .

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds