ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΠΟΝΔΗ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΔΑΣ

By  | 

Μια μαγική βραδιά πλημμυρισμένη με φως είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν την Τρίτη 27 Ιουλίου στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου.

Η συνθέτις Πηγή Λυκούδη, έχοντας κερδίσει το πρώτο βραβείο σύνθεσης στον διαγωνισμό »Λήκυθος 2021» που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής» παρουσίασε το βραβευμένο έργο της »Μακρυγιάννης» σε ποίηση Άγγελου Σικελιανού. Παράλληλα, ακούστηκαν τα έργα »Χαρά σ’εσέ χώρα λευκή» και »Ματρόζος» σε ποίηση Γεωργίου Στρατήγη.

Μαζί με την κ. Λυκούδη, επί σκηνής η 25 μελής Ορχήστρα των Στιγμών με μαέστρο τον κ. Ελευθέριο Καλκάνη. Αφηγητής ήταν ο σπουδαίος ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός και ερμηνευτές ο βαρύτονος Σπύρος Κλείσσας και η μοναδική Γεωργία Αγγέλου.

Μια γιορτή του Πολιτισμού με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, μια βραδιά γεμάτη ποίηση και μουσική, μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα… Μια βραδιά που θα θέλαμε σίγουρα να ξαναζήσουμε. Ευχαριστούμε κ. Λυκούδη…

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Λουτριώτης

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds