ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Ανοικτή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος για την πραγματοποίηση του 1ου Φεστιβάλ Νέων Δήμου Διονύσου

By  | 

Ο Δήμος Διονύσου και η Αντιδημαρχία Νεολαίας και Άθλησης απευθύνουν Aνοικτή πρόσκληση σε νέους και νέες, ηλικίας από 17 έως 25 ετών, μεμονωμένους καλλιτέχνες ή καλλιτεχνικές ομάδες (γκρουπάκια) που μένουν στη περιοχή, να υποβάλλουν τις προτάσεις τους με στόχο τη συμμετοχή τους στην πραγματοποίηση του 1ου Φεστιβάλ Νέων Δήμου Διονύσου.

Οι προτάσεις θα πρέπει να αφορούν τους τομείς της μουσικής και του τραγουδιού (μεμονωμένοι καλλιτέχνες, μπάντες κτλ), του θεάτρου (stand-up comedy, θεατρικές ομάδες κλπ) του χορού (καλλιτεχνικός, αθλητικός, παραδοσιακός, free style, break dance κλπ), των εικαστικών (ζωγραφική, γλυπτική, σκίτσο κλπ), του κινηματογράφου (ταινίες μικρού μήκους, σποτάκια, video art, animation κτλ), του street art, και της φωτογραφίας.

Η κάθε πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνει:

Α. Τίτλο και περίληψη/περιγραφή της εκδήλωσης
Β. Βιογραφικά στοιχεία των καλλιτεχνών (μεμονωμένα ή σε ομάδες)
Γ. Συνοπτική περιγραφή των τεχνικών απαιτήσεων
Δ. Στοιχεία επικοινωνίας

Οι προτάσεις συμμετοχών θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση pateli@dionysos.gr και loukatos@dionysos.gr έως 30 Σεπτεμβρίου 2021.

Πληροφορίες : τηλ. 210-8142972

Επιδίωξη της Αντιδημαρχίας Νεολαίας είναι να αποτελέσει το Φεστιβάλ Νέων σημείο αναφοράς, έκφρασης, δημιουργίας, έμπνευσης, συμμετοχής και κοινωνικοποίησης της νεολαίας της περιοχής μας. Στόχος μας είναι να καθιερωθεί σε θεσμό με την πολύπλευρη υποστήριξη της δημοτικής αρχής και των ποικίλων φορέων που δραστηριοποιούνται στη περιοχή.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds