ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Συναυλία της Πηγής Λυκούδη «Μουσική σπονδή στον Μακρυγιάννη και στο ΦΩΣ της Ελλάδας»

By  | 

Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου

Τρίτη 27 Ιουλίου

Την Τρίτη 27 Ιουλίου και ώρα 21:00, με τη στήριξη

της Περιφέρειας Αττικής και του Ν.Π.Δ.Δ «Θορικός», θα πραγματοποιηθεί συναυλία της Πηγής Λυκούδη στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου

με τίτλο «Μουσική σπονδή στον Μακρυγιάννη και στο ΦΩΣ της Ελλάδας».Θα ακουστούν τα έργα της «Μακρυγιάννης» σε ποίηση Άγγελου Σικελιανού (το οποίο απέσπασε το 1ο βραβείο στον διαγωνισμό σύνθεσης που ανακήρυξε η Περιφέρεια Αττικής για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση), ο «Ματρόζος» σε ποίηση Γεωργίου Στρατήγη και απόσπασμα από το «Χαρά σε εσέ χώρα λευκή» βασισμένο εξ’ ολοκλήρου στο ποίημα του Κωστή Παλαμά «Ο Ύμνος στην Αθηνά».

Συμμετέχουν η ορχήστρα των στιγμών υπό τη μουσική διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη.

Απαγγέλει ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Ερμηνεύουν ο Σπύρος Κλείσσας και η Γεωργία Αγγέλου.


Η συνθέτις στο πιάνο.  
Είσοδος ελεύθερη θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητα


Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds