ΤΡΑΓΟΥΔΙ

Άγγελος Άνδριανός-Καλοκαίρι 2021 Είναι κάτι βραδιές…

By  | 

Ο Άγγελος Ανδριανός μας προσκαλεί την Τετάρτη 28 Ιουλίου στην Galerie Δημιουργών στην Κηφισιά, να απολαύσουμε μαζί μία καλοκαιρινή βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, ρομαντική ατμόσφαιρα και θετική διάθεση! 

Ο Άγγελος Ανδριανός θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από τραγούδια των σπουδαίων συνθετών της Ελλάδας. Συνθετών που είχε την τιμή να έχει συνεργαστεί όπως είναι οι Γιάννης Μαρκόπουλος, Γιάννης Σπανός, Μίμης Πλέσσας, Τάκης Σούκας καθώς και τέσσερις ενότητες αφιερωμένες αντίστοιχα σε τέσσερις σπουδαίες φυσιογνωμίες του ελληνικού τραγουδιού. Στον Δημήτρη Μητροπάνο, στην Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, στον Γιάννη Πουλόπουλο και στον Τόλη Βοσκόπουλο. Από τις μουσικές βραδιές του Άγγελου Ανδριανού δεν θα λείψουν φυσικά και τα δύο τραγούδια που κυκλοφόρησε πρόσφατα και έχουν αγαπηθεί, ο «Πλούτος» της Πέννυς Μπαλτατζή και το «Είναι κάτι βραδιές» σε σύνθεση δική του και στίχους του Δημήτρη Τανού.

Ώρα Προσέλευσης: 20:45

Ώρα έναρξης: 21:00

Ημέρα Παράστασης: Πέμπτη 29 Ιουλίου

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ

Galerie Δημιουργών

 Χελιδονούς 28, Κηφισιά

www.galeriedimiourgon.gr

www.facebook.com/galeriedimiourgon

Πληροφορίες   –  Κρατήσεις :   210 6251732

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds