Άρθρα

Συγκλονιστική ανάρτηση από της μητέρας της Μυρτούς

By  | 

Η μητέρα της Μαρία Κοτρώτσου γράφει για τα 9 χρόνια που πέρασαν σαν σήμερα, ημέρα της θλιβερής επετείου που στιγμάτισε για πάντα την ζωή της κόρης της και συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Μυρτώ μου, 9 χρόνια… πέρασαν από εκείνη την μέρα που σε είδα να περπατάς για τελευταία φορά.9 χρόνια… πέρασαν και δεν άκουσα την φωνή σου που τιτίβιζε ασταμάτητα.9 χρόνια… που είσαι καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι η ένα ΚΑΡΌΤΣΙ. Χωρίς να μιλάς να περπατάς. Μόνο κοιτάς και γελάς μ αυτό το χαμόγελο που είναι ο κόσμος μου όλος,9 χρόνια… νοσοκομείων,χειρουργείων, θεραπειών,και ασταμάτητων πόνων ακόμη και σήμερα 9 χρόνια…που δεν ζεις την ζωή σου όπως οι συνομήλικοι σου, μόνο παρακολουθείς και καταλαβαίνεις 9 χρόνια… που τρέχω σε οποίο γιατρό μου πουν ότι μπορεί να κάνει κάτι. Σε κάθε θεραπευτή για οποιαδήποτε θεραπεία. Που διαβάζω ότι μπορεί να έχει παρουσιαστεί στον ιατρικό τομέα και έχει σχέση με τον εγκέφαλο. Σε Ελλάδα και εξωτερικό.9 χρόνια… που προσεύχομαι και ελπίζω σε ένα θαύμα από τον Θεό γιατί δεν μου έμεινε και τίποτε άλλο να κάνω τίποτε άλλο να περιμένω.9 χρόνια… που ο απλός κόσμος με ρωτάει για την πορεία της υγείας σου και δεν ξέρω τι να απαντήσω. 9 χρόνια… πόνου και στεναχώριας για την ζωή που δεν θα ζήσεις. Όχι για εμένα για εσένα και μόνο.Σήμερα διάβασα τυχαία ότι είναι η παγκόσμια ημέρα Εγκεφάλου. Τι ειρωνεία για σένα που σαν σήμερα ένα τέρας κατέστρεψε τον δικό σου εγκέφαλο!ΠΕΡΙΜΈΝΩ από το Κράτος να αναλάβει την ΕΥΘΎΝΗ, γι αυτό που σου συνέβη, γιατί δεν ήταν ατύχημα,δεν ήταν τροχαίο! Ήταν δολοφονική ενέργεια από κάποιον που εισήλθε στην πατρίδα σου χωρίς κανείς να τον ελέγξει! Το πιο τραγικό είναι ότι κάποτε ευχόμουν να μην υπάρξει άλλη Μυρτώ και σήμερα ήδη έχουν υπάρξει μια Ζωή, μια Ελένη, μια Καρολάιν μια Γαρυφαλλια.Με ΤΡΟΜΆΖΕΙ ως μητέρα το αύριο. Όσο Ζω θα αγωνίζομαι για σένα, θα είμαι η φωνή σου μετά τι….

🤔
😢

πηγή:https://www.facebook.com/maria.kotrotsou.3/posts/4064108640373706?__cft__[0]=AZXDwmipXcBaBHPcnchm7TT6StE70O9TReoN1spS-LLKat7C-Fjx7oJBcJxd-IkjM9eOoNV_JxqLz1uPzEMNiDNvgvrtMyOyre7GjUIrG6MTMcz9brECGE5esipp6a3kTgBlDP5BDF-2X7otQPTJOsXT7fUTHhViqobiJlGPeDGBsDStpDLQ3bMB13wWcYthXECRoP25Luh-6zx7koVbHPk_&__tn__=-UK

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds