Άρθρα

VIEPA innovating packaging and robotic systems:Χρυσό βραβείο στην κατηγορία New Packaging Machinery.

By  | 

Η Διεύθυνση και το προσωπικό της  VIEPA innovating packaging and robotic systems  βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την διάκριση της εταιρείας μας στον διαγωνισμό Packaging Awards 2021 όπου της απονεμήθηκε Χρυσό βραβείο στην κατηγορία New Packaging Machinery. Η απονομή έγινε σε μία υπέρλαμπρη εκδήλωση στο Ηouse 124 όπου ο κος Παπαδόπουλος Παναγιώτης Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής παρέλαβε το βραβείο.

Η Viepa παρακινούμενη από τους 17 βιώσιμους αναπτυξιακούς στόχους του ΟΗΕ σαν μονοπάτι για ένα καλύτερο κόσμο και έναν υγιή πλανήτη για τις επόμενες γενιές, αλλά και την συνεχή αναζήτηση της βιομηχανίας για λύσεις βιώσιμης ανάπτυξης συνδυάζοντας τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος μιας βιομηχανίας , παρουσίασε   την ECO Evolution 21- Case Packer , το 1ο εγκιβωτιστικό μηχάνημα συσκευασίας προϊόντων σε χαρτοκιβώτιο με κλείσιμο και σφράγιση του σε διάφορες διαστάσεις που καταργεί την χρήση  πεπιεσμένου αέρα. Έχει χαμηλή κατανάλωση και μειωμένο θόρυβο, υψηλή υγειονομική ασφάλεια, μείωση χρόνου εγκατάστασης και μηδενικό κόστος συντήρησης . Με αυτή την καινοτομία συμμετείχε στον διαγωνισμό για τα packaging awards 2021 όπου και διακρίθηκε για την σειρά ECO Evolution 21.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds