Δήμος Κηφισιάς

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

By  | 

Με παιχνίδι διασκέδαση και καλοκαιρινή διάθεση ολοκληρώνεται  η φετινή χρονιά για τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς.

Σε χώρο παιχνιδιού και δημιουργίας μετατράπηκε σήμερα (14/7) ο Παιδικός Σταθμός «ΧΑΝ». Τα παιδιά διασκέδασαν με την ψυχή τους με παιχνίδια με το νερό!

Η  Πρόεδρος της ΔΕΠ και Εντεταλμένη των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών εύχεται στα παιδιά,  στις παιδαγωγούς και στο προσωπικό των σταθμών  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds