ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Νταίζη Λεμπέση στην ομάδα της » CREAMY W «, που επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα.

By  | 

Την επιτυχημένη διεθνή εταιρεία » Creamy W «, που επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα, ανέλαβε επικοινωνιακά η Νταίζη Λεμπέση, που θα δώσει έμφαση  στα πολιτιστικά δρώμενα της εταιρείας αλλά και στην προβολή της. Στην φωτογραφία ο  ιδρυτής και εκδότης της εταιρείας  «Creamy W»,  Φραντσέσκο Βιτάλι με τη Νταίζη Λεμπέση την ώρα των υπογραφών.

Η επιτυχημένη εταιρεία κατέχει ήδη ρεκόρ πωλήσεων του καινούργιου βιβλίου της Ζήνας Κουτσελινη » Μία  σελίδα την ημέρα » και ετοιμάζεται για επανέκδοση, αφού το βιβλίο εξαντλήθηκε. Σύντομα θα ακολουθήσει νέο δελτίο τύπου σχετικά με τα νέα βιβλία της εταιρείας καθώς και τις τηλεοπτικές,Θεατρικές και κινηματογραφικές  της δραστηριότητες.


Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds