ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μια πολύ σημαντική συνεργασία στον χώρο του πολιτισμού προωθεί η Περιφέρεια Αττικής, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη

By  | 

Ο μεγάλος Έλληνας συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος προσφέρει το νέο συμφωνικό έργο του «Ρέκβιεμ» για να παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρώτη, στο πλαίσιο εκδήλωσης που θα διοργανώσει η Περιφέρεια Αττικής.

Το έργο, που αποτελεί έναν ύμνο στο συναίσθημα της οδύνης και της απώλειας που τόσο ταλάνισε την ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια, θα παρουσιαστεί σε εμβληματικό ιστορικό χώρο της Αττικής τον Σεπτέμβριο, υπό τη διεύθυνση του ίδιου του συνθέτη και με την επί σκηνής σύμπραξη διάσημων σολίστ και διακεκριμένων χορωδών και μουσικών.

Η αρχική πρόθεση της Περιφέρειας Αττικής ήταν η διεξαγωγή μιας μεγαλειώδους συναυλίας στον Ναό Ολυμπίου Διός την Παρασκευή 23 Ιουλίου, ανήμερα της θλιβερής επετείου από τις φονικές πυρκαγιές στην Αν. Αττική, ως φόρος τιμής στα θύματα της τραγωδίας. Δυστυχώς, διαδικαστικοί λόγοι (όπως η έναρξη εργασιών συντήρησης του μνημείου) δεν επέτρεψαν την πραγματοποίησή της τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds