Δήμος Κηφισιάς

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

By  | 

Επίσκεψη στα Αρχαία Λατομεία- σπηλιά του Νταβέλη που βρίσκεται στο Πεντελικό Όρος, πραγματοποίησε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Αμυράς, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου και ο Γ.Γ. Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος, την Τρίτη 13 Ιουλίου 2021.
Παρόντες στην επίσκεψη ήταν η Δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά (όπου με πρωτοβουλία της έγινε η συνάντηση), ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης και ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσης Σιώμος.
Μετά την επίσκεψη έγινε παρουσίαση του σχεδίου ανάδειξης του Πεντελικού όρους με έμφαση στο Πολιτισμό και το Περιβάλλον.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds