Δήμος Κηφισιάς

Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ !

By  | 

«ΠΑΜΕ ΨΗΛΑ» το σύνθημα της ομάδας «Α.Ε. Κηφισιά» που έγινε πράξη! Η ομάδα του Δήμου μας που είχε εξασφαλίσει την άνοδο της στην Super League 2 κατέκτησε και τον τίτλο του πρωταθλητή το απόγευμα της Κυριακής 11/7, κερδίζοντας με σκορ 3-0 τον Ηρόδοτο στον τελευταίο αγώνα.Μία εκπληκτική χρονιά ολοκληρώθηκε για την ομάδα της Κηφισιάς. Οι κόποι και οι προσπάθειες ευοδώθηκαν και η ομάδα γιόρτασε τις επιτυχίες της στο Ζηρίνειο Στάδιο Κηφισιάς.

Ο αρχηγός της Α.Ε. Κηφισιάς Στέλιος Κρητικός, έλαβε στα χέρια του το Κύπελλο από τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ Δημήτρη Γιαρένη, και το σήκωσε ψηλά προς τον ουρανό. Οι παίκτες, ο προπονητής Νίκος Κούστας ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Γαντζούλας, ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Πρίτσας, μέλη του Δ.Σ. και φίλαθλοι πανηγύρισαν όλοι μαζί.Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης παρευρέθηκε στην απονομή και δήλωσε «Είμαι εδώ για να χαιρετήσω την άνοδο δύο ιστορικών και ιδιαίτερα αγαπητών ομάδων της Κηφισιάς και του Ηροδότου Κρήτης. Είμαι σίγουρος ότι και στο νέο πρωτάθλημα θα διδάξουν ήθος ποιότητα και αξιοπρέπεια».

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος μεταξύ άλλων τόνισε: «Δεν περιγράφεται η χαρά, η συγκίνηση και η υπερηφάνεια για την Ομάδα της Κηφισιάς. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της, τον προπονητή, το Διοικητικό Συμβούλιο και τους φιλάθλους. Συγχαρητήρια και στην ιστορική ομάδα του Ηρόδοτου για την άνοδό της. Η Κηφισιά δεν ήταν στις κορυφαίες κατηγορίες ποδοσφαίρου προσέφερε ωστόσο ποδοσφαιριστές και προπονητές στις ομάδες. Τώρα είναι έτοιμη να χαρίσει δυνατές συγκινήσεις στην Super League 2.

Η Διοίκηση της Κηφισιάς έχτισε μεθοδικά την ομάδα ενώ παράλληλα καλλιεργεί εις βάθος τον αθλητισμό και μέσω των Ακαδημιών. Το κοντινό αυριανό μέλλον και για το Ζηρίνειο, θα είναι διαφορετικό. Με καινούργιο φυσικό χλοοτάπητα, με σκεπαστή εξέδρα και με αντικατάσταση καθισμάτων. Σε αυτό το νέο ταξίδι θα είμαστε μαζί με τους φιλάθλους παρόντες στα γήπεδα.»Τα μετάλλια απένειμε στους αθλητές ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου- Δημοτικός Σύμβουλος Αχιλλέας Κουρέπης.

Ο Δήμος Κηφισιάς συνεργάζεται στενά με τη Διοίκηση της ομάδας με στόχο την αναβάθμιση αθλητικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου Κηφισιάς «Ι.Ζηρίνης». Ήδη έχει ολοκληρωθεί η δημοπράτηση και έχει γίνει η κατακύρωση του έργου «Αντικατάσταση χλοοτάπητα του Ζηρινείου Σταδίου Κηφισιάς» σε εργολάβο. Μετά από 30 χρόνια θα αφαιρεθεί ο υφιστάμενος χλοοτάπητας και θα τοποθετηθεί νέος φυσικός, με ταχύτερη δυνατότητα ανάπλασης και μεγαλύτερη αντοχή.

Στα έργα που προγραμματίζονται είναι η τοποθέτηση καθισμάτων στις κερκίδες καθώς και η δημιουργία στεγάστρου της κεντρικής εξέδρας φιλάθλων, όπου ήδη έχει ξεκινήσει η σχετική μελέτη στατικής επάρκειας.

Φωτογραφίες: Ευάγγελος Λουτριώτης

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds