ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Υλοποιείται το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής για τον αθλητισμό. Ένα ακόμη υπαίθριο γυμναστήριο στην Πεντέλη και τοποθέτηση νέων ηλεκτρονικών πινάκων στο κλειστό της Νέας Πεντέλης

By  | 

Συνεχίζεται η εφαρμογή του σχεδίου που έχει εκπονήσει η Δημοτική Αρχή για επέκταση και αναβάθμιση των υποδομών αθλητισμού της πόλης. Έτσι τις προηγούμενες μέρες:

  • Δημιουργήθηκε ένα ακόμα υπαίθριο γυμναστήριο, αυτή τη φορά στην Μικρή Καλλιθέα στην Πεντέλη, με την προμήθεια και τοποθέτηση δυο σετ καλλισθενικής γυμναστικής ενηλίκων εξωτερικού χώρου.
  • Τοποθετήθηκε νέο σύγχρονο διπλό σύστημα ηλεκτρονικών πινάκων αποτελεσμάτων και χρονομέτρησης που ανταποκρίνονται στις πιο σύγχρονες προδιαγραφές της FIBA.

Οι δαπάνες συνολικά ανήλθαν σε 19.350 ευρώ περίπου και χρηματοδοτήθηκαν από πόρους του Δήμου.
Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η αύξηση των χώρων εκγύμνασης στο Δήμο, με ελεύθερη δωρεάν πρόσβαση και χρήση, ώστε να παρέχεται σε όλους τους πολίτες κάθε ώρα της ημέρας, η δυνατότητα για άθληση μέσα σε κατάλληλο περιβάλλον που να προδιαθέτει για φυσική άσκηση, εύκολα προσβάσιμο χωρίς να απαιτείται η παρουσία και καθοδήγηση γυμναστή.
Η εντεταλμένη δημοτική Σύμβουλος για τον αθλητισμό Κωνσταντίνα Λαζή-Αναγνωστοπούλου δήλωσε σχετικά:
««Συνεπείς σε ό,τι είχαμε εξαγγείλει από την αρχή της πανδημίας και με στόχο όλο και περισσότεροι συνδημότες ν´ απολαμβάνουν τα οφέλη της σωματικής άσκησης που αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο ενός ισορροπημένου ανθρώπου, τοποθετήσαμε καλλισθενικά όργανα κάνοντας την αρχή από την δημοτική ενότητα Πεντέλης. Σχεδιάζουμε επίσης την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου καλλισθενικού πάρκου, ενώ αναμένουμε μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχουν τοποθετηθεί και τα τραπέζια ping pong σε εξωτερικούς χώρους του δήμου μας».
Ο Υπεύθυνος Αθλητικών Χώρων του Δήμου Δημήτρης Γκελντής από την πλευρά του τόνισε:
«Μετά από αρκετά χρόνια αναβαθμίζεται ο χώρος του κλειστού Νέας Πεντέλης. Λύνοντας παράλληλα και το πρόβλημα ετών που είχε ο αθλητικός σύλλογος ΑΕ Πεντέλης με τους πίνακες και τα χρονόμετρα».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds