ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Δωρεάν WiFi σε κεντρικά σημεία του Δήμου Βριλησσίων

By  | 

Αναβαθμισμένη και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο αποκτούν οι δημότες και οι επισκέπτες του δήμου Βριλησσίων, καθώς ολοκληρώθηκε με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης η υλοποίηση του προγράμματος WiFi4EU.

Το ασύρματο δίκτυο ευρυζωνικής πρόσβασης, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος, αντικατέστησε το υφιστάμενο και λειτουργεί σε τρία κεντρικά σημεία της πόλης:- Στην πλατεία Αναλήψεως- Στο πάρκο Μίκης Θεοδωράκης και- Στο πάρκο Μαρία Κάλλας

Παράλληλα, αναβαθμίζεται και η πρόσβαση στα υπόλοιπα σημεία του Δήμου, που παρέχεται δωρεάν πρόσβαση (ενδεικτικά Δημαρχείο, Πνευματικό Κέντρο, Πλατεία Ελευθερίας, Πλατεία Ηπείρου κ.α.).

Ο Δήμος Βριλησσίων με σταθερά βήματα κατακτά την ψηφιακή εποχή, όπου ο δημότης, μέσω του δωρεάν διαθέσιμου ίντερνετ, μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχει πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds