ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Συντήρηση δεκάδων δασικών δρόμων του Δήμου Διονύσου, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για τις δασικές πυρκαγιές

By  | 

Συνεχής είναι η κινητοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου Διονύσου σε όλα τα επίπεδα με σκοπό την αποτελεσματική πρόληψη για την περίπτωση δασικών πυρκαγιών.

Μαζί με τους μαζικούς καθαρισμούς και τις αποψιλώσεις από κλαδιά και ξερά χόρτα που είναι σε εξέλιξη και στις 7 Δημοτικές Κοινότητες, με ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου ολοκληρώθηκε εντός του Ιουνίου η συντήρηση δεκάδων δασικών δρόμων.

Υπογραμμίζεται ότι η συντήρηση δασικών δρόμων υλοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τις υπηρεσίες του Δήμου Διονύσου, μετά από αρκετά χρόνια, αποτελώντας στο εξής μια πάγια διαδικασία που αποσκοπεί στην ανεμπόδιστη κυκλοφορία Πυροσβεστικών Οχημάτων αλλά και πολιτών σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Οι δασικοί δρόμοι που συντηρήθηκαν το πρόσφατο διάστημα είναι οι πιο κάτω:

– Από Ραπεντώσα προς Γ΄ Έξοδο Λεωφόρου Διονύσου – Από το τέρμα της Λεωφορειακής Γραμμής 536 προς το Νεκροταφείο Διονύσου – Από την οδό Άνδρου προς το Νεκροταφείο Ροδόπολης – Από το Νεκροταφείο Ροδόπολης προς το Γήπεδο Ροδόπολης (Περιφερειακός δρόμος)- Από το Νεκροταφείο Σταμάτας προς τη Δεξαμενή Σταμάτας – Από τη Δεξαμενή Σταμάτας προς την οδό Αγίου Ιωάννου – Από την Πηγή Σταμάτας προς την Ιερά Μονή Παναγίας Μυρτιδιώτισσας – Από τη Λεωφόρο Λίμνης Μαραθώνος προς την Αγία Τριάδα – Από τη Λεωφόρο Λίμνης Μαραθώνος προς τον Περιφερειακό δρόμο «Αχλαδούλας» – Από το Γήπεδο Κρυονερίου προς τις Δεξαμενές Ελικοπτέρων – Από την οδό Ανεμώνης προς το Κτήμα Τατοΐου – Από την οδό Μιαούλη προς την οδό Αγίου Αθανασίου (Άνοιξη) – Από την οδό Άγγελου Νησιώτη προς την οδό Κιθαιρώνος (Άνοιξη) – Επιπλέον συντηρήθηκαν η οδός Κωνσταντινουπόλεως και ο χώρος των Διονυσίων στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds