ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Ο Δήμος ευχαριστεί τη ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας για την προσφορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

By  | 

Μια νέα δωρεά παρελήφθη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης. Αυτή τη φορά η δωρεά προερχόταν από τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας, που συνέλεξε τρόφιμα για τις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο έχει τη δυνατότητα να διευρύνει την προσφορά του χάρη στην προσφορά φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών, που ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας.

Ευχαριστούμε την ηγεσία και μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου μας που κινητοποιούνται δραστήρια για κοινωνικούς σκοπούς στην τοπική μας κοινωνία».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds