Δήμος Κηφισιάς

ΝΕΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «NAVARINO»

By  | 

Η εταιρεία  «NAVARINO Μονοπρόσωπη Α.Ε» προσέφερε στον Δήμο Κηφισιάς ένα αυτοκίνητο για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Δημοτικής Αστυνομίας.

Το αυτοκίνητο παρέλαβε στις 8/7 ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και η Προϊσταμένη της Δημοτικής Αστυνομίας Χριστίνα Χριστοπούλου.

Η προσφορά της εταιρείας αποτελεί υπόδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ελπίζουμε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους φορείς.

 Ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κηφισιάς εργάζονται για την έγκριση της αποδοχής της δωρεάς προκειμένου να ενταχθεί και αυτό το όχημα στο στόλο της Δημοτικής Αστυνομίας.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds