ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μειώθηκαν δραστικά οι λίστες αναμονής για τη θεωρητική εξέταση υποψηφίων οδηγών μετά την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Αττικής – Πάνω από 17.000 πολίτες εξυπηρετήθηκαν το τελευταίο διάστημα

By  | 

Γ. Πατούλης: «Στόχος είναι μέχρι τα τέλη Ιουλίου οι λίστες αναμονής να αποτελούν παρελθόν και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα»

 Με γοργούς ρυθμούς μειώνονται οι λίστες αναμονής των υποψηφίων οδηγών για θεωρητικές εξετάσεις κάθε κατηγορίας οχήματος ή μοτοσικλέτας στην Περιφέρεια Αττικής. Ήδη έχουν εξυπηρετηθεί, τόσο τις καθημερινές, όσο και τις Κυριακές, περισσότεροι από 17.000 υποψήφιοι και νυν οδηγοί, που βρίσκονταν σε αναμονή εξαιτίας της πολύμηνης αναστολής των εξετάσεων λόγω κορωνοϊού.

«Με έγκαιρο και σωστό προγραμματισμό και αξιοποιώντας όλα τα πρόσφορα μέσα πετύχαμε μέσα σε ένα μήνα να μειώσουμε δραστικά τις εκκρεμείς αιτήσεις, τηρώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και διασφαλίζοντας το αδιάβλητο των εξετάσεων επισήμανε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι μέχρι τα τέλη Ιουλίου οι λίστες αναμονής να αποτελούν παρελθόν και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Θέλω να συγχαρώ όλα τα στελέχη των Διευθύνσεων Μεταφορών που με ευσυνειδησία και υψηλό αίσθημα καθήκοντος απέδειξαν για άλλη μια φορά στην πράξη την προσήλωσή τους στον κοινό μας στόχο για γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση πολιτών και επαγγελματιών. Με μετρήσιμα και χειροπιαστά αποτελέσματα συνεχίζουμε δυναμικά με συνεκτικό σχέδιο και θεσμικές προτάσεις την προσπάθεια εξάλειψης της γραφειοκρατίας και της ταλαιπωρίας των συμπολιτών μας» σημείωσε ο Περιφερειάρχης.  

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε ότι από τις 31/05/2021, ημέρα που επιτράπηκε η επανέναρξη των θεωρητικών εξετάσεων, εξυπηρετούνται κατά μέσο όρο και σε καθημερινή βάση περίπου 700 υποψήφιοι οδηγοί.

Επιπλέον, ανέφερε ότι συνολικά 836 υποψήφιοι εξετάστηκαν τις τελευταίες δύο Κυριακές (360 στις 27/06 και 476 στις 04/07, μετά τη σχετική εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη να αξιοποιούνται οι αργίες για τη διευκόλυνση των υποψήφιων, αρκετοί εκ των οποίων, όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης, «χρειάζονται το δίπλωμα οδήγησης για να εργαστούν ή να αναζητήσουν εργασία».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds