Δήμος Κηφισιάς

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ Β9

By  | 

Σας ενημερώνουμε ότι για το διάστημα από 8/7/2021 έως και 9/7/2021 το τμήμα της οδού Φραγκοπούλου μεταξύ των οδών Σουλίου & Μπότσαρη θα παραμείνει κλειστό λόγω πραγματοποίησης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος.
Ως εκ τούτου η διαδρομή της λεωφoρειακής γραμμής Β9 που έχει κατεύθυνση από Νέα Κηφισιά προς Αθήνα θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Λύρα, Τοσίτσα, Αχαρνών, Τατοϊου και Όθωνος , για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες.
Συνεπώς οι στάσεις επί των οδών Φραγκοπούλου & Νικολάου ( Παλ. Τέρμα , Παπάγου , Μπότσαρη, Χαμπάκη, Γέφυρα και Σωκράτους) για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν θα είναι λειτουργικές για το επιβατικό κοινό.
Οι επιβάτες που επιθυμούν να κάνουν χρήση της εν λόγω λεωφορειακής γραμμής με κατεύθυνση προς Αθήνα, προσωρινά θα εξυπηρετούνται από τις κάτωθι στάσεις:
1. Στάση Πολυκατοικίες επί της οδού Αχαρνών
2 .Στάση Μεταξά επί της οδού Αχαρνών
3. Στάση ΗΣΑΠ επί της οδού Τατοϊου
Επειδή το συγκεκριμένο τμήμα (Αχαρνών & Τατοϊου) της εν λόγω διαδρομής, που θα εξυπηρετεί προσωρινά την επιστροφή του δρομολογίου, θα συμπίπτει ουσιαστικά με αυτό της αντίθετης κατεύθυνσης της γραμμής με κατεύθυνση δηλαδή από Αθήνα προς Ν.Κηφισιά, οι επιβάτες θα πρέπει να είναι ενήμεροι για την κατεύθυνση του δρομολογίου πριν την επιβίβασή τους .
Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας.
Ο ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ,
ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ
ΑΛΕΞΙΟΣ Κ. ΜΑΚΡΗΣ
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ -ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds