ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Ενθουσίασε το κοινό η Solo stand up comedy «Best Of» του Λάμπρου Φισφή

By  | 

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021 τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219) στο Μαρούσι έλαβε χώρα  η Solo Stand up Comedy του γνωστού κωμικού Λάμπρου Φισφής με κείμενα από τα one man show «Να Ένας Σοφός», «Δες το Θετικό» και «Να το Φως».

Η stand up comedy αποτελεί τέχνη με ιδιαιτερότητες και το απέδειξε. Ο Λάμπρος Φισφής σε άμεση επαφή με το κοινό μετέφερε χιουμοριστικές ιστορίες και αστεία που ξεσήκωσαν όσους βρέθηκαν στο Αίθριο θέατρο του Αμαρουσίου δημιουργώντας πραγματική ατμόσφαιρα χαλάρωσης με άφθονο γέλιο.

Τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου μετέφερε στο κοινό, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) Νίκος Πέππας. Τέλος συνεχάρη τον καλλιτέχνη για την επιτυχημένη εμφάνισή του τονίζοντας την προσφορά του, που ειδικά τώρα, στις δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες που διανύουμε  η ανάγκη του κόσμου  να γελάσει,  είναι  πολύ μεγάλη.

Την παράσταση παρακολούθησαν ακόμη ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάββαλος,  ο Πρόεδρος του ΟΙΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Νέας Γενιάς & Εθελοντισμού Γιάννης Ιωαννίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Μάντυ Ρώτα,  ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Μπούρας, ο Σύμβουλος Δημάρχου επί θεμάτων Αθλητισμού Χρυσόστομος  Σχινάς.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds