Δήμος Κηφισιάς

«ΜΕ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ», ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΖΩΓΡΑΦΩΝ

By  | 

Τα διάσημα «Ηλιοτρόπια» του μεταϊμπρεσιονιστή Βαν Γκογκ, τα καθηλωτικά «Νούφαρα» του ιμπρεσιονιστή Μονέ, το «Φιλί» του Κλιμτ χαρακτηριστικό έργο της Αρ Νουβό είναι μερικά από τα έργα που τα  παιδιά του δημοτικού  παιδικού σταθμού «Γοργόνες και Μάγκες» αγκάλιασαν µε γνήσιο ενδιαφέρον και  τα ζωντάνεψαν στον καμβά ανοίγοντας  με το δικό τους τρόπο ένα παράθυρο στη τέχνη.

Πρόκειται για μια παιδική έκθεση ζωγραφικής διαφορετική από κάθε άλλη από καλλιτέχνες από 11 μηνών και πάνω, οι οποίοι αφού έμαθαν για τους ζωγράφους από τις δασκάλες τους απέδωσαν με την αθωότητα και τη δημιουργικότητά τους έργα που σφράγισαν ολόκληρες εποχές.

Η Πρόεδρος της ΔΕΠ και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Παιδικών Σταθμών  Κατερίνα Καραλή, επισκέφθηκε την έκθεση ζωγραφικής των μαθητών και ενθουσιάστηκε από τις δημιουργίες.

«Η δουλειά μικρών και μεγάλων ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!! Τα παιδάκια μας από 11 μηνών και πάνω, χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνοτροπίες , ανάλογα με την ηλικία τους, αντέγραψαν έργα γνωστών ζωγράφων!!! Η ιδέα της υπεύθυνης του σταθμού κ. Αρετής Τζιλβέ καταπληκτική, η οποία υλοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από όλους τους συνεργάτες του σταθμού! Κάθε παιδί θα πάρει σπίτι τον πίνακά του και μεγαλώνοντας θα καταλάβει το μέγεθος της δημιουργίας του…

Είμαι υπερήφανη που ο Δήμος Κηφισιάς έχει τέτοιους εργαζόμενους-συνεργάτες στους παιδικούς μας σταθμούς!!! Κάθε παιδικός σταθμός είναι ξεχωριστός και κάθε φορά ξαφνιζόμαστε ευχάριστα…»

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds