Δήμος Κηφισιάς

ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ -ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

By  | 

Με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα σε οικοπεδικό χώρο και έκαψε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Καλυφτάκη, ο Δήμος Κηφισιάς επαναλαμβάνει την έκκληση στους ιδιοκτήτες οικοπέδων για την ανάγκη καθαρισμού τους.

Τα ξερά χόρτα μπορούν να αποτεθούν στο οδόστρωμα κατόπιν προ-συνεννόησης με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου που θα φροντίσει για την αποκομιδή τους.  Από το νόμο προβλέπεται επιβολή προστίμων σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής  Υπηρεσίας διεξάγει έρευνα για τα αίτια της σημερινής πυρκαγιάς στην περιοχή Καλυφτάκη, η οποία σβήστηκε γρήγορα χάρη στην άμεση παρέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης.

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με 13 πυροσβέστες, 6 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Η  Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς ήταν από την πρώτη στιγμή στο σημείο και συμμετείχε στην κατάσβεση με τρεις υδροφόρες και 6 άνδρες. Στην προσπάθεια συνέδραμαν και δυνάμεις από όμορους Δήμους και εθελοντές.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds