Δήμος Κηφισιάς

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

Με χαρούμενες παιδικές φωνές γέμισαν οι χώροι του Δημοτικού Σταδίου «Ι. ΖΗΡΙΝΗΣ», του Δήμου Κηφισιάς την πρώτη εβδομάδα του προγράμματος «Αθλητικό Καλοκαίρι 2021». Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν σε παιδιά δημοτών και κατοίκων της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας κι Εκάλης και θα ολοκληρωθεί στις 23 Ιουλίου. Την πρώτη εβδομάδα συμμετείχαν 120 παιδιά. Οι ώρες του προγράμματος είναι από 07:30 έως 14:00.
Οι έμπειροι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Ν.Π.Δ.Δ «Δ Βικέλας» του Δήμου μας ενθαρρύνουν και καθοδηγούν τα παιδιά προκειμένου να συμμετέχουν σε όλα τα αθλήματα (μπάσκετ, τέννις, στίβο, ενόργανη, κολύμβηση κ.α) του προγράμματος.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds