ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα rapid tests σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ στην Πλατεία Σοφούλη

By  | 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διενέργεια των διαγνωστικών τεστ για τον Covid-19 (rapid-test) για τους πολίτες του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2021 στην Πλατεία Σοφούλη. Στα διαγνωστικά tests συμμετείχαν 54 πολίτες και όλα τα tests ήταν αρνητικά

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Τους τελευταίους μήνες έχουμε φιλοξενήσει έξι φορές τη διενέργεια δωρεάν rapid tests στον Δήμο μας σε συνεργασία με διαφορετικούς φορείς. Αυτή τη φορά συνεργαστήκαμε με τον ΕΟΔΥ, με τον οποίο έχουμε κάνει δύο φορές τεστ με αυτοκίνητο σε Πεύκη και Ηλιακό Χωριό και άλλη μια με προσέλευση πεζών στο Δημοτικό Κατάστημα Λυκόβρυσης και θα συνεχίσουμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Οργανισμού, το Υπουργείο Υγείας, την Κοινωνική μας Υπηρεσία που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης και φυσικά τους συμπολίτες μας, που συμμετέχουν σε κάθε διενέργεια τεστ. Τέλος, να καλέσω για μια ακόμη φορά τους συμπολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα που μας υποδεικνύουν οι ειδικοί για να μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds