ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Καλαφατέλη με τον Αν.Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, για πρόγραμμα «Α.Τρίτσης» και τρέχοντα ζητήματα του Δήμου Διονύσου

By  | 

Συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα είχε τη Δευτέρα 28 Ιουνίου ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης, παρουσία του Αντιδημάρχου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τεχνικών Υπηρεσιών και Ενεργειακής Αναβάθμισης Στέφανου Κριεμάδη.

Ο κ.Καλαφατέλης είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον κ.Πέτσα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» συνολικού προϋπολογισμού 20,7 εκατομμυρίων ευρώ καθώς και για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Διονύσου. Έγινε επίσης ιδιαίτερη αναφορά στο πρόγραμμα απομάκρυνσης κλαδιών και καύσιμης ύλης από όλες τις Δημοτικές Κοινότητες, το οποίο θα συνεχιστεί με ένταση και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης μετά τη συνάντηση με τον Αν.Υπουργό Στέλιο Πέτσα δήλωσε τα εξής:

«Είχα χθες τη χαρά να συναντηθώ με τον συντοπίτη μας Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα, τον οποίο ενημέρωσα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” συνολικού προϋπολογισμού 20,7 εκατομμυρίων ευρώ. Ακόμη είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για όλα τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου. Θέλω για μία ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον κ.Πέτσα για την ουσιαστική συμβολή του αλλά και το ειλικρινές και έμπρακτο ενδιαφέρον που δείχνει για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου Διονύσου και των συμπολιτών μας. Σε στενή συνεργασία μαζί με την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, υλοποιούμε σταδιακά τους αναπτυξιακούς στόχους μας».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds