ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Αίτηση χρηματοδότηση μελετών ωρίμανσης για την ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων υπέβαλε ο Δήμος σε πρόσκληση της ΜΟΔ”

By  | 

Αίτηση χρηματοδότησης μελετών ωρίμανσης για την ενεργειακή αναβάθμιση σχολικών κτιρίων υπέβαλε ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης στην πιλοτική εφαρμογή «Ωρίμανση έργων φορέων με αδυναμίες» της Μ.Ο.Δ. Α.Ε.. Πιο συγκεκριμένα οι μελέτες αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, του 1ου Δημοτικού Πεύκης και του 1ου Λυκείου Πεύκης.

          Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμη πηγή χρηματοδότησης προκειμένου να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα στις δύο δημοτικές μας ενότητες. Τα σχολεία αποτελούν πρωταρχική μας προτεραιότητα και μέσω αυτής της πρόσκλησης της ΜΟΔ σχεδιάζουμε να προχωρήσουμε στις μελέτες για την ενεργειακή αναβάθμιση τριών  εκπαδευτηρίων μας. Συνεχίζουμε με έργα πνοής αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και κάθε συνεργασία».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds