ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δράση της Περιφέρειας Αττικής, του ΕΔΣΝΑ και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» αύριο Σάββατο 26 Ιουνίου για τον καθαρισμό 14 παραλιών του Σαρωνικού

By  | 

Γ. Πατούλης: «Όλοι μαζί δημιουργούμε μία συμμαχία ευθύνης και συμβάλουμε στην προσπάθεια να έχουμε καθαρές παραλίες» Η Περιφέρεια Αττικής και το Όλοι Μαζί Μπορούμε, αύριο Σάββατο 26 Ιουνίου στις 10 το πρωί πραγματοποιούν δράση για να καθαριστούν 14 Παραλίες του Σαρωνικού, από το Παλαιό Φάληρο μέχρι και το Σούνιο.Στη μεγάλη αυτή δράση, συμβάλει ενεργά ο ΕΔΣΝΑ με ένα στόλο 15 οχημάτων, ενώ θα συμμετέχουν Εθελοντές και θα ενεργοποιηθούν και οι Δήμοι με καθαριστικά μηχανήματα. Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης με αφορμή τη συγκεκριμένη δράση καλεί τους εθελοντές και όλους του πολίτες να λάβουν ενεργά μέρος στην προσπάθεια προκειμένου να καθαριστούν οι παραλίες όλου του παράκτιου μετώπου της Αττικής. «Όλοι μαζί δημιουργούμε μία συμμαχία ευθύνης και συμβάλουμε στην προσπάθεια να έχουμε καθαρές παραλίες. Η Περιφέρεια Αττικής μέσω του ΕΔΣΝΑ, σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», με τις εθελοντικές ομάδες και την Τοπική Αυτοδιοίκηση Πρώτου βαθμού συμβάλουμε ενεργά στην προσπάθεια να διατηρηθούν καθαρές οι παραλίες μας. Πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια είναι για άλλη μια φορά οι ομάδες εθελοντών. Τους ευχαριστούμε και τους καλούμε να δώσουν δυναμικό παρόν. Μια αλυσίδα αγάπης και ευαισθητοποίησης μας ενώνει στο κοινό στόχο να γίνει η Αττική μια πράσινη Περιφέρεια με σεβασμό στο περιβάλλον».

Τα 14 σημεία συνάντησης Παρακάτω ακολουθούν οι Παραλίες που θα καθαριστούν, καθώς και τα σημεία συνάντησης των Εθελοντών στις 10:00 το πρωί.Στο Παλαιό Φάληρο, στην Παραλία Μπάτη (ακριβές σημείο συνάντησης: η Στάση Τράμ Μπάτης),Στον Άλιμο, στις Παραλίες Α & Β Αλιπέδου (ακριβές σημείο συνάντησης: ο χώρος στάθμευσης των ακτών),Στη Γλυφάδα, στη Μαρίνα Γλυφάδας (ακριβές σημείο συνάντησης: μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας). Θα πραγματοποιηθεί υποβρύχιος καθαρισμός από δύτες του Συλλόγου Ελλήνων Βατραχανθρώπων.Στη Βουλιαγμένη, στην Παραλία «Μεγάλο Καβούρι» (ακριβές σημείο συνάντησης: η Παιδική Χαρά της Παραλίας),Στο Δήμο Κρωπίας, στις Παραλίες «Αγία Μαρίνα» (ακριβές σημείο συνάντησης: ο χώρος στάθμευσης της Παραλίας) & «Λομβάρδα» (ακριβές σημείο συνάντησης: ο χώρος στάθμευσης στο 33ο χιλιόμετρο της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου), Στην Ανάβυσσο, στην Παραλία Αλυκών (ακριβές σημείο συνάντησης: η θέση Πέτρινα),Στο Λαγονήσι, η Παραλία μπροστά από την Εκκλησία του Αγίου Νικολάου (ακριβές σημείο συνάντησης: 39ο χλμ Αθηνών – Σουνίου), Στο Λαύριο, στις Παραλίες «Πούντα Ζέζα» (ακριβές σημείο συνάντησης: η αρχή της Παραλίας στη περιοχή «Πάνορμος») & «Λιμάνι Πασά» (ακριβές σημείο συνάντησης: ο χώρος στάθμευσης),Στις Παραλίες Παλαιάς Φώκαιας (ακριβές σημείο συνάντησης: ο χώρος στάθμευσης επί της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου) & Σαρωνίδας (ακριβές σημείο συνάντησης: η Πλατεία στη Διασταύρωση της Λεωφόρου Σαρωνίδας με την Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου)Στα σημεία των καθαρισμών, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα κατά του COVID-19.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds