Δήμος Κηφισιάς

ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

By  | 

Θερινά μαθήματα Ζωγραφικής για παιδιά και εφήβους του εργαστηρίου Ζωγραφικής του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς.
Διάρκεια μαθημάτων: Παρασκευή 25 Ιουνίου έως Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021.
Διεύθυνση: Πάρκο Αλέξη Στουδίτη, Χαρ. Τρικούπη 68 Κηφισιά.
Ωρες μαθημάτων: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 15.00-17.00 και 17.00 – 19.00
Καθηγήτρια: Φρόσω Μαλέα, εικαστικός.
Τα παιδιά και οι έφηβοι χωρίζονται σε ηλικιακές ομάδες και τα παιδιά ξεκινούν από 6 ετών (Α΄Δημοτικού). Η κάθε ομάδα θα αποτελείται από 10 άτομα
Στα μαθήματα περιλαμβάνονται ζωγραφική και κατασκευές. Τα παιδιά χρησιμοποιούν μολύβια, λαδοπαστέλ, ακρυλικά χρώματα, αναλώσιμα υλικά και μαθαίνουν διαφορετικές τεχνικές.
Τα παιδιά πρέπει να φορούν μάσκες και να έχουν μαζί τους το αποτέλεσμα αρνητικού εβδομαδιαίου self- test για τον COVID19
Συμμετοχή: 10 ευρώ δημότες, 15 ευρώ ετεροδημότες.
Οι αιτήσεις γίνονται στην οδό Εμμ. Μπενάκη 3, Κηφισιά 2ος όροφος (Ν.Π.Δ.Δ «Δημήτριος Βικέλας» – Τμήμα Πολιτισμού ).

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds