Γειτονικοί Δήμοι

Ένας πανέμορφος χώρος αναψυχής δημιουργήθηκε στην περιοχή της Πύρνας στη Λυκόβρυση

By  | 

Άλλαξε εντελώς όψη η  περιοχή της Πύρνας στη Λυκόβρυση. Αφού πριν λίγο καιρό καθαρίστηκε και καλλωπίστηκε από συνεργεία του Δήμου και από εθελοντές της πόλης, πλέον απέκτησε ξύλινα τραπέζια και καθίσματα πικ νικ, καθώς και κάδους απορριμμάτων που αποτελούν δωρεά από το Αγγλικό Σχολείο St. Catherine’s και αποτελεί πλέον έναν πολύ όμορφο χώρο αναψυχής για τους πολίτες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης.

Επιπλέον, η παραρεμάτια περιοχή έχει πλέον ενταχθεί στους χάρτες αναζήτησης της Google, έχουν δημιουργηθεί οδηγίες πλοήγησης για την πρόσβαση σε αυτήν και έχει τοποθετηθεί σήμανση για την καθοδήγηση προς το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα, προκειμένου να διευκολυνθεί η επισκεψιμότητά της.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Αποτελούσε προεκλογική προγραμματική μας δέσμευση η αξιοποίηση αυτής της πολύ όμορφης γωνιάς της πόλης με το εξαιρετικό φυσικό κάλλος, με το εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα και το πανέμορφο τοπίο, η οποία είναι ιδανική για περιπάτους. Μετά από χρόνια προσπάθειας κατορθώσαμε κατ’ αρχάς να οριοθετήσουμε την περιοχή, να τη φροντίσουμε σε συνεργασία με εθελοντές και πλέον να προβούμε σε ήπιες παρεμβάσεις με τη βοήθεια του St. Catherine’ s που τα τελευταία χρόνια στηρίζει ποικιλοτρόπως τον Δήμο μας».

Ο κ. Μαυρίδης συνέχισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Σχολείου για τη δωρεά του εξοπλισμού, τον υπεύθυνο για την Επιχειρηματικότητα Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Ιωάννου για την ουσιαστική συμβολή του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους εθελοντές που συμμετείχαν και στο εργατοτεχνικό προσωπικό του Δήμου μας, που υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Μπόλλα ανέλαβε την καθαριότητα και τοποθέτηση του εξοπλισμού. Από εδώ και πέρα οφείλουμε όλοι να προσέχουμε και να φροντίζουμε για την καθαριότητα και τον σεβασμό του περιβάλλοντος, ώστε να περιφρουρήσουμε αυτό τον χώρο αναψυχής»

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds