ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ξεκινά το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων Ιλίου και Αγ. Αναργύρων-Καματερού στο Πάρκο Τρίτση

By  | 

Γ. Πατούλης: «Σε συνεργασία με τους Δήμους Iλίου και Αγ. Αναργύρων-Καματερού προσφέρουμε, δωρεάν, στους πολίτες ένα πλουραλιστικό πολιτιστικό πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων, σ΄ένα χώρο που αναγεννάται και αποτελεί «κόσμημα» για τη Δυτική Αττική»

photo theatro parko tritsi

Ξεκινά σήμερα Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος 21 Ιουνίου, το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων Ιλίου και Αγ. Αναργύρων-Καματερού, στο Ανοικτό Θέατρο του Μητροπολιτικού Πάρκου Αντώνης Τρίτσης, το οποίο ανακαινίστηκε πρόσφατα.

Η αποκατάσταση του θεάτρου έγινε από τον Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου, κατόπιν οδηγιών του Περιφερειάρχη Αττικής, μετά από σχετική αρχιτεκτονική μελέτη της αρμόδιας υπηρεσίας του Φορέα, με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και την εναρμονισμένη ενσωμάτωση των χρωμάτων με τον περιβάλλοντα χώρο του Πάρκου.

Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων που περιλαμβάνει θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες γνωστών και δημοφιλών καλλιτεχνών, θα διαρκέσει μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου και θα είναι δωρεάν για τους πολίτες. Διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και  σε συνεργασία με τους Δήμους Ιλίου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού, υπό την αυστηρή τήρηση όλων των απαιτούμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Με αφορμή την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε: Σε συνεργασία με τους Δήμους Ιλίου και Αγ. Αναργύρων-Καματερού, προσφέρουμε στους πολίτες, δωρεάν, ένα πλουραλιστικό πολιτιστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, σ΄ένα χώρο που αναγεννάται και αποτελεί «κόσμημα» για τη Δυτική Αττική.

Το Μητροπολιτικό Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» μετεξελίσσεται σε ένα πρότυπο περιβαλλοντικό κέντρο, σε ένα χώρο άθλησης, αναψυχής, πολιτισμού και εκπαίδευσης για όλους τους πολίτες της Αττικής οι οποίοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη του, πάντα υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που έχουν οριστεί για την προστασία της δημόσιας υγείας. Οι εκδηλώσεις που θα φιλοξενήσει ο ανακαινισμένος χώρος του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες του Πάρκου να απολαύσουν ποιοτικά πολιτιστικά δρώμενα, σ΄ ένα χώρο όμορφο, καθαρό και λειτουργικό. Εύχομαι να το απολαύσουν όλοι οι πολίτες της Αττικής”.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Ημερομηνία  Εκδήλωση  Διοργανώτρια Αρχή
21/6 «Μία βόλτα στην Ελλάδα» Δ. Ιλίου
23/6 «Συναυλία Δημοτικού Ωδείου Ιλίου» Δ. Ιλίου
26/6 «Ματωμένος Γάμος» Δ. Ιλίου
27/6 «Ματωμένος Γάμος» Δ. Ιλίου
28/6 «Οι Ετερονήμισυ συναντούν τον Στ. Σιόλα» Δ. Ιλίου
2/7 «Η βουή» Δ. Ιλίου
3-4/7 «Το Λευκό Τριαντάφυλλο» Δ. Αγίων Αναργύρων
5/7 «Εγώ η Λένγκω» Δ. Ιλίου
9/7 «Η ωραία του Κουρέα» Δ. Ιλίου
10/7 «Η ωραία του Κουρέα» Δ. Ιλίου
11/7 «Η ωραία του Κουρέα» Δ. Ιλίου
12/7 Μέρα 25: 3 καλλιτεχνικά δρώμενα  Δ. Ιλίου
18/7 «Δον Καμίλο»  Δ. Ιλίου
26/8 «Συναυλία Γ. Γερολυμάτος» Δ. Αγίων Αναργύρων
29/8 «Συναυλία Τίνα Τράκου» Περιφέρεια Αττικής
30/8 «Συναυλία της Ορχήστρας Μίκης Θεοδωράκης» Περιφέρεια Αττικής
1/9 «Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω» Περιφέρεια Αττικής
4/9 «Τζαζ στο Πάρκο» Δ. Αγίων Αναργύρων
5/9 «Συναυλία Going Through» Περιφέρεια Αττικής
6/9 «Συναυλία Γιώργος Τσαλίκης» Περιφέρεια Αττικής
9-11/9 Ματαράγκας Δ. Αγίων Αναργύρων
12/9 «Συναυλία Άκης Δείξιμος» Περιφέρεια Αττικής
13/9 «Ανδρομάχη» Περιφέρεια Αττικής
15/9 «Μουσικοθεατρική Παράσταση» Δ. Αγίων Αναργύρων
18-19/9 Θεατρίλιον Δ. Αγίων Αναργύρων
26/9 «Παραδοσιακό Φεστιβάλ Μουσικών» Περιφέρεια Αττικής

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds