ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ

Παγκόσμια Ημέρα Ουμανιστή (Ανθρωπιστή)

By  | 

Η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπιστή (World Humanist Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο την ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου (21 Ιουνίου το 2020), με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ανθρωπιστικής και Ηθικής Ένωσης (IHEU), μιας οργάνωσης που εδρεύει στο Άμστερνταμ και συσπειρώνει άθεους, ορθολογιστές, υπέρμαχους του κοσμικού κράτους και σκεπτικιστές.

Στόχος της Ημέρας είναι η διάδοση του Ουμανισμού (Ανθρωπισμού) ως φιλοσοφική στάση ζωής.

Ο Ουμανισμός είναι φιλοσοφικό ρεύμα και στάση ζωής, που τοποθετεί τον άνθρωπο υπεράνω όλων των άλλων αξιών και πιστεύει κυρίως στον πολιτισμένο και μορφωμένο άνθρωπο ως αξία.
Πηγή: https://www.sansimera.gr

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds