Εκδηλώσεις

«Άνοιγμα Ψυχής»

By  | 

Η Galerie δημιουργών αντιδρώντας στα προβλήματα των ημερών επαναδραστηριοποιεί το τμήμα εικαστικών δράσεων της με τον διακριτικό τίτλο “Galerie δημιουργών in action“.

Τηρώντας με απόλυτο σεβασμό τις οδηγίες που διέπουν τους χώρους συνάθροισης και ιδιαίτερα τους κανόνες υγιεινής οργανώνει ομαδική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο

«Άνοιγμα Ψυχής»

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της, Χελιδονούς 28, στη Ν.Κηφισιά.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 στις 20:00, και η διάρκειά της ορίζεται μέχρι και την 23η του ιδίου μηνός.

Οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες που συμμετέχουν, αποτυπώνουν χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις τα συναισθήματά τους και αφήνουν την δύναμη της έκφρασής τους να καταγραφεί με τρόπο μοναδικό και … ιάσιμο.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων προβλέπεται η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον καθένα από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν, καθώς και η ευρύτερη επικοινωνία τους με το φιλότεχνο κοινό.

Την ίδια ημέρα, αυτή των εγκαινίων, θα πραγματοποιηθεί διαδραστικό δρώμενο εικαστικής και μουσικής δημιουργίας.

Η Galerie θα είναι επισκέψιμη καθημερινά από 18:00 έως 21:00

Την έκθεση κοσμούν με τα έργα τους οι καλλιτέχνες (αλφαβητικά)

Ολίβια Αφιώνης

Αγαλιώτης Παναγιώτης                                                                                         Αλλεξανδράκου Σταυρούλα                                                                                       Δημουλιά Ροδούλα

Καλύβης Αλεκος

Λίτσα Ευαγγελία

Μαυρομάτη Γαρυφαλιά

Παούρη Χρυσή (Σισσυ)

Σαμαρτζίδου Κατερίνα

Σπανούδη Ελένη

Συφαλάκη Βασιλική

Ταλιαδόρου Μαργαρίτα

Ψυχογιοπούλου Βασιλική

Τηλέφωνα επικοινωνίας και δήλωση συμμετοχών 6976 556 980 και 210 6251732

Επιμέλεια έκθεσης  η εικαστικός:  Κατερίνα Σαμαρτζίδου

Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων του χώρου:  Τάσος Ιωάννου.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds