Δήμος Κηφισιάς

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ 2020

By  | 

Τη βράβευση 245 πρωτοετών Φοιτητών και Φοιτητριών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με το Σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων του έτους 2020 από τα Λύκεια του Δήμου μας πραγματοποίησε το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» του ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ στις 14/6/2021 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι οι φοιτητές να εκμεταλλευτούν τα έτη του Πανεπιστημίου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει την ξεχωριστή προσπάθεια των γονέων σε αυτό τον αγώνα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος καθώς και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος είχε και τον συντονισμό της εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια και ευχές έδωσαν και όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι οι οποίοι παρευρέθησαν και απένειμαν βραβεία στα οποία ήταν αποτυπωμένα τα λόγια του Ρήγα Βελεστινλή. « Όλοι ,χωρίς εξαίρεσιν, έχουν χρέος να ηξεύρουν γράμματα. Εκ των γραμμάτων γεννάται η προκοπή με την οποία λάμπουν τα ελεύθερα έθνη .»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» κ. Λίλα Παπαδημητρίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Ζαπάντης, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων κ. Γιάννης Παντελεάκης, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας και Τοπικής Δημοκρατίας κ. Νικήτας Κόκκαλης , ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος , Πρασίνου , Ανακύκλωσης, και Εθελοντισμού κ. Γεώργιος Σκορδίλης , ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αλέξιος Μακρής και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Νικολέττα Ποντικάκη και κα Αγγελική Παπάζογλου.

Επίσης οι Λυκειάρχες: 1ου Λυκείου Κηφισιάς κα Ελένη Παπαδημητρίου, 2ου Λυκείου Κηφισιάς κα Γεωργία Στασινοπούλου, , 3ου Λυκείου Κηφισιάς κ. Ηλίας Κούτσικος και Αναξαγόρειου Λυκείου Νέας Ερυθραίας κ. Παναγιώτης Σπιθουράκης.

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Λουτριώτης

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds