ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Δήμητρα Κεχαγιά: Στο μεγάλο ταξίδι της ζωής οι εξετάσεις είναι απλά μία στάση

By  | 

Τις ευχές και το μήνυμα της προς τους μαθητές που σήμερα ξεκινούν σήμερα τις εξετάσεις για μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έστειλε η Δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, με ανάρτηση της στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί σε Σελίδα Κοινωνικής Δικτύωσης.  Το μήνυμα της Δημάρχου έχει ως εξής:

«Όσο κι αν μοιάζει μακρινό, όσα χρόνια και αν περάσουν, το καρδιοχτύπι και η αγωνία της πρώτης μέρας των εξετάσεων δεν ξεχνιούνται ποτέ.

Για όλους εσάς, που σήμερα είστε στη θέση που κάποτε κι εμείς βρεθήκαμε, να ξέρετε ότι στο τέλος αυτής της πορείας, είναι βέβαιο πως όλοι, με πρώτους τους γονείς σας, θα χαμογελάμε για την πρώτη σας επιτυχία, στο μεγάλο ταξίδι της ζωής που ανοίγεται μπροστά σας και είναι γεμάτο με ευκαιρίες και προκλήσεις.

Στο ταξίδι αυτό, οι εξετάσεις είναι απλά μία στάση.

Καλή επιτυχία σε όλους!»

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds