Δήμος Κηφισιάς

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!

By  | 

Κοντά στους μαθητές και στις μαθήτριες που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, βρέθηκαν το πρωί ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, οι εθελοντές και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Δήμου Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ ΠΡΟΝΟΗ για να τους εμψυχώσουν τους.

Στα δύο εξεταστικά κέντρα του Δήμου μας το 3ο Λύκειο Κηφισιάς και το Λύκειο Νέας Ερυθραίας οι μαθητές και οι γονείς τους συνάντησαν μια πρωτότυπη «αφισοκόλληση» από post- it, χαρτάκια με θετικά μηνύματα όπως: «Καλή επιτυχία», «Μη σταματάς να ονειρεύεσαι», «Αξίζω κάθε μέρα», «Πάμε δυνατά!», «Είσαι μοναδικός» κ.α.

Το #kali_epityxia_project είναι μια δράση που ξεκίνησε από το Κέντρο Πρόληψης ΠΡΟΝΟΗ του Δήμου Κηφισιάς το 2017 σε μια προσπάθεια εμψύχωσης και υποστήριξης των μαθητών που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds