ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο

By  | 

Γ. Πατούλης: «Στόχος μας να συμβάλλουμε στην ενίσχυση και ανάδειξη του πολιτιστικού μας αποθέματος  με την ένταξη της Αττικής στον Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό χάρτη»

xarxakos

Τον  Σταύρο Ξαρχάκο υποδέχθηκε πρόσφατα ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης στην έδρα της Περιφέρειας Αττικής.  

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής και του Σταύρου Ξαρχάκου.  Λεπτομέρειες για τη σχετική συνεργασία θα ανακοινωθούν σύντομα. 

Ο Σταύρος Ξαρχάκος εξέφρασε την πεποίθηση, ότι η συνεργασία αυτή θα θέσει τις βάσεις  προκειμένου η Περιφέρεια Αττικής να συμβάλλει στην ενίσχυση της πρωτογενούς καλλιτεχνικής παραγωγής της χώρας. 

 «Η Περιφέρεια Αττικής είναι ο φορέας που πρέπει να επενδύσει στην πολιτιστική παραγωγή. Στον πυρήνα της πολιτικής μας είναι η ενίσχυση και η ανάδειξη του πολιτιστικού μας αποθέματος. Μέσα από επιλεγμένα γεγονότα, επιδιώκουμε η Αττική να μπει στον ευρωπαϊκό πολιτιστικό χάρτη», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κατά την διάρκεια της συνάντησης.  

 «Σε μια εποχή φόβου και παρακμής η Τέχνη μόνο μπορεί να υπηρετήσει τη ζωή, το φως, μέσα από τη διαχρονική και άχρονη ταυτόχρονα επανάσταση που υποκινεί. Αυτή η κοινή μας πεποίθηση με τον Γιώργο Πατούλη οδηγεί και αυτήν την συνεργασία», δήλωσε ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds