ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Στην Περιφέρεια Αττικής ο Αντιπρόεδρος της American Airlines, Jim Carter-Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη

By  | 

Γ. Πατούλης: «Επενδύουμε στην ενίσχυση του brandname της Αττικής μας ως έναν ασφαλή και ελκυστικό τουριστικό προορισμό 12 μήνες το χρόνο»

photo carter 1

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης υποδέχθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας τον Αντιπρόεδρο των AmericanAirlines, JimCarter.

Στο πλαίσιο και της προτεραιότητας που δίνει η διοίκηση της Περιφέρειας στην τουριστική επανεκκίνηση της Αττικής και στην ενίσχυση της εξωστρέφειάς της, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τρόποι συνεργασίας προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο κ. Carterδήλωσε ενθουσιασμένος με τις ομορφιές της Αττικής και επισήμανε πως διαθέτει πολλά και αξιόλογα συγκριτικά πλεονεκτήματα στον τουριστικό τομέα. Στη συζήτηση διαμήνυσε στον Περιφερειάρχη πως υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τους Αμερικανούς τουρίστες να επισκεφθούν την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι αλλά και το επόμενο και πρόσθεσε πως η American Airlines έχει ένα στοχευμένο πλάνο πτήσεων απευθείας για την χώρα μας, το οποίο, όπως ανέφερε, επιθυμεί να το ενισχύσει.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης αφού υπογράμμισε τη σημασία συνεργειών και συνεργασιών με εμβληματικές αεροπορικές εταιρείες όπως είναι η AmericanAirlines, επισημαίνοντας πως η Περιφέρεια Αττικής επεξεργάζεται προτάσεις προς αυτή την κατεύθυνση, τόνισε τα εξής:

«Προτεραιότητά μας αυτή την περίοδο είναι η τουριστική επανεκκίνηση της Αττικής και η ενίσχυση του brandname της ως ένας ασφαλής και ελκυστικός τουριστικός προορισμός 12 μήνες το χρόνο. Είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε Αμερικανούς τουρίστες όπως και τουρίστες απ΄όλο τον κόσμο, προκειμένου να απολαύσουν τις ομορφιές της Αττικής μας. Επενδύουμε στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Περιφέρειας μας όπως είναι η ιστορία, ο πολιτισμός, το κλίμα, τα νησιά του Αργοσαρωνικού που είναι τα διαμάντια της Αττικής μας και στο πλαίσιο των Ελληνοαμερικανικών δεσμών φιλίας, που είναι αυτή την περίοδο, πιο ισχυροί από ποτέ, θα επιδιώξουμε συνέργειες με ταξιδιωτικούς φορείς της Αμερικής, προς αυτή την κατεύθυνση».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds