ΜΟΥΣΙΚΗ-ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ

By  | 

Αυτό το Σάββατο 12 Ιουνίου,η εκπομπή Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, είναι αφιερωμένη στη Βίκυ Μοσχολιού, μια από τις πιο αυθεντικές, λαϊκές τραγουδίστριες με τη χαρακτηριστική, μελαγχολική φωνή και τις ανεπανάληπτες ερμηνείες.

Η κόρη της αγαπημένης τραγουδίστριας Ευαγγελία Δομάζου, μοιράζεται μαζί μας οικογενειακές ιστορίες και μας συγκινεί με τις στιγμές που μας χαρίζει.

Ο Γιώργος Κατσαρός εκφράζει την αγάπη και το θαυμασμό του για τη συγκλονιστική Βίκυ Μοσχολιού. Για τη Βίκυ Μοσχολιού μας μίλησε κι ο Γιώργος Νταλάρας, ο οποίος «κατέθεσε» με τον μεστό, εκφραστικό λόγο του, το δέος του για την μοναδική ερμηνεύτρια. Το θαυμασμό του για τη Βίκυ Μοσχολιού εξέφρασε και ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Στην παρέα μας η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Χριστίνα Μαραγκόζη, η Λένα Αλκαίου, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Νίκος Αβαγιανός, η Βίκυ Καρατζόγλου,  η Κατερίνα Ντίνου και η Μαρία Κανελλοπούλου.

Σε ρόλο… τραγουδιστικό και οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί, Χάρης Ρώμας και Ευτυχία Φαναριώτη.

Ακόμη, στο πλατώ και οι ηθοποιοί:  Γιώργος Γαλίτης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη, Αντώνης Καλομοιράκης και Εύη Κολιούλη.

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, Σάββατο 12 Ιουνίου στις 22:30, στην ΕΡΤ1.

Σκηνοθεσία: Κοσμάς Φιλιούσης

Αρχισυνταξία: Τζένη Ιωαννίδου, Αλέξανδρος Καραμαλίκης

Διεύθυνση ορχήστρας: Νίκος Στρατηγός

Οργάνωση παραγωγής: Ελένη Φιλιούση

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds